Post by itaranbomba on Feb 17, 2022 20:00:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Кішка Емма Балерина ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Кішка Емма Балерина IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше ключів ▞▞▞
▞▞▞ Кішка Емма Балерина 2022 version ▞▞▞
Я вас так люблю 😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Клас! Українська є, і російська!
Це добре, але не цікаво
Шекарна гра рекомендую
Konuşan Kedi Emma Balerin Gündelik wkl
нічого цікавого
Real Cake Maker 3D Bakery உருவகப்படுத்துதல் tat
GM і blue s
Talking Cat Emma Ballerina Įprastos temos izm
Я люблю цю гру, тому що це балетна гра. Я сама люблю танцювати балет
Pisica Emma Balerină Jocuri obișnuite srvt
Mluvící Kočka Emma Balerína Pro příležitostné hráče egk
Я не можу відкрити гру, вона входить, а потім знову гасне. Це відбувається знову і знову
фу вана не грае
😀😗😙😚😘😍😇
Я ще незнаю яка гра я її тількі качаю хотіла поставити 1 зірочку бо я не знала гри але дуже багато коментарів кажуть, що гра чудова тому я поставила 4 зірок. Хорошого вам дня будьте здорові.
Мені ця гра подобається
Bc це вона потворна і що впоралася розмовляючи англа
Насправді я люблю цю гру, іноді я ненавиджу ці ігри, але ця насправді хороша. Гарна робота 👍👏👏👏
Норм
Круто
Ma na is game ko 1 star is liaya ha ka ap ya game nahi dowlod karen becaue ya game nahi chalti ha 😧😧😧😧😧😞
Це дуже приємно,
Айман хан
Ця ігра чудова
О, привіт, я люблю тебе ❤️♥️😘 w
Я збираюся почати його зараз, але в коментарях кажуть, що він завис
Гарна гра 😊
Я любив до останнього оновлення. Я не можу ні в що ввійти, а пише, що я на рівні 1!?!!😡
Я завжди займався балетом, і це навчило мене набагато більше, і приєднуйтесь до мене в веселощах, я надихаюся
Гра просто клас, гра бомба, гра супер, гра крутезна
Кішка Емма Балерина Чутово танцює
Ця гра хороша
Гарна гра, але вона завжди однакова
Хороша гра.
Дуже класна і креативна гра, ребенку сподобається, хоча мені 19 і я граю 😂
Це так добре
Я дуже люблю цю гру, тому що в них багато людей і справ, які потрібно зробити, і вони дуже-дуже дивовижні
Huey urudhudheytd🎨
Я люблю цю гру, вау 🌎🌎🌎😍😍🔐🔐🔐🔐😍😍😍😍🔐🔐🔐😒
Я хочу повідомити вам про страшний мішок. Я нікому не рекомендую! Грати в 3:00 ночі тому що там дуже багато страшного а так гра класна в ії граю тільки так, щоб було пропустити сон за монети дякую. (49 день) добридень,я хочу повідомити, що коли я грала в 3:03 ночі то я грала в Cats і прийшло повідомлення про те, що Емма хоче спати я захожу а там вона вся в крові і мої клепто котики в її один на..ножи і я злякалася (день 67). Добрий день я помітила в Еммі якісь дивнощі ну а це все допобачення!
Мені подобається гра, це так весело haaaaaaaaaa. У мене є кішка, яку звуть Емма, я просто люблю котів. Справді, це хороша гра, справді не вимикайте її, вам теж сподобається гра, до побачення
Це допомагає нам піклуватися про всіх.
Це набагато веселіше, ніж я думав. Мені це дуже подобається, і я хочу, щоб людина, яка це зробив, створювала більше подібних ігор. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍. Я пропоную всім завантажити його сьогодні чи завтра, але завантажте його.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Варіювати добре