Post by itaranbomba on Feb 17, 2022 20:03:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apmāna daudzus izturību ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Lords Mobile: Tower Defense Strategiya cbtb
Labi
Suka mawkurss
Izsakiet savu viedokli
Pirmkārt, es spēlēju šo spēli dažus gadus. Citu dienu es mēģināju pieteikties no pulksten 22:00 līdz 23:00 pēc mana laika un radās servera problēmas. Pēc tam es aizmigu, jo pamostos no 3:00 līdz 4:00 uz darbu. Man uzbruka pulksten 0123 un mēģināju iesniegt prasību, bet pretī šis uzņēmums man teica, ka viņi man nepalīdzēs, jo serveris tika salabots laikā, kad man tika uzbrukts. Acīmredzot serveris bija atvērts, bet kā jūs gaidāt, ka es palikšu nomodā, lai serveris parādītos.
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator แข่งรถ hnxk
Lords Mobile: Tower Defense استراتژی rpt
Nav ko bast spēlei pa vidu savu raklamu
Es to ienīstu, jo cilvēki ir resni, kuri veidoja šo dupša caurumu spēli
Spēle ir jautra, lai gan cilvēki jums uzbrūk, kad guļat, un jums ir jāiegādājas dārgakmeņi, lai ātrāk jauninātu. Šobrīd man ir nepieciešami 30 000 dārgakmeņu, lai jauninātu, un būtu jauki, ja izstrādātāji palīdzētu dažiem cilvēkiem
JAUKI!
Diezgan laba spēle. Tas ir paredzēts cilvēkiem, kuriem ļoti patīk stratēģijas spēles, piemēram, bloons tower Defense 6 vai kaut kas tamlīdzīgs. Tas, manuprāt, apvieno torņu aizsardzības spēli un magnāta spēli. Reizēm jūs iestrēgat kādā līmenī vai nodaļā, bet galu galā tas kļūst diezgan viegli. Vienīgais mīnuss ir tas, ka es to pārinstalēju, un tas neļāva man atgūt savu saturu no spēles laika, taču tagad esmu gandrīz atgriezies tur, kur biju, tāpēc tā vairs nav problēma.
로드 모바일: 타워 디펜스 전략 gkbv
Pārāk daudz vietas aizņem Pilnīgs sūds, ko ielādēt un tas aizņem daudz vietas un tā spēle nemaz nav, tik forša.
Visas lietas šajā spēlē ir labākā līmenī, bet es vēlos, lai spēle sniegtu atjauninājumu par dažām lietām, kas ir zemākas par 1.) Mēs varam iegūt varoņus līdz mītiskajam līmenim, palielinot viņa/viņas statistiku 2.) Mēs varam uzlabot dārgakmeņus līdz mītiskajiem līmeņiem. palielināt viņu statistiku 3.) paaugstināt varoņus, lai sasniegtu 9. pakāpes komandas un papildu statistikas rādītājus Un pēdējais un vēl svarīgāk jauna līmeņa slazdi un karaspēks 6.) 5. līmeņa slazdi un 6. līmeņa karaspēks.
Labi, tāpēc es spēlēju šo spēli jau 5 gadus un tikai tagad nolēmu mainīt savu vērtējumu no 5 zvaigznēm uz 1, lai mēģinātu pievērst IGG uzmanību, jo šis jaunākais atjauninājums ar "The Adventure Log" ir tikai es. bez vārdiem tbh. Jūs lēnām nogalinājāt savu spēli ar šiem dīvainajiem papildinājumiem, taču lielākā daļa no tiem līdz šim ir bijuši pieņemami.
Lieliski jau kopš atjaunināšanas ir kļūmīgas, kad noklikšķinu uz lietām, tā neparādās es saprotu, ka tas tiks atrisināts, ceru, ka visi robotprogrammatūras un krāpnieki ir izsisti, kāpēc atjauninājums, iespējams, tiek ietekmēts daudz, bet man patīk verg veids un piedzīvojumu žurnāls, lielisks papildinājums spēlei un papildu ātruma palielinājumi rss vienmēr bonusam jāpievieno ģildes biedru uzbrukuma pastiprinājumi, jo uzbrūkot tumšākajam tas palīdzētu mazākam spēlētājam iegūt labāku ess augt katram ģildes loceklim vajadzētu būt iespējai mums pastiprinājums būs labs
Jauka krāsaina jautra spēle. Atjauninājums: pēc ilgas spēles spēlēšanas es nolēmu dzēst spēli, jo uzskatu, ka karadarbība ir ļoti nelīdzsvarota. Pat komandas stropā jūs joprojām varat saņemt raidera teleportēšanos tieši sev blakus un uzbrukt savai pilij bez brīdinājuma. Cilvēkam burtiski visu laiku ir jāaizsargā. Tātad ardievu šai spēlei.
Kā p2p es to izbaudu. Taču nepatiesa reklāma attēlos un fakts, ka jums ir jāturpina tērēt naudu, lai to patiešām izbaudītu, ir nomākta. Es zinu, ka IGG tagad teiks; kā bezmaksas spēli to var baudīt, neveicot nekādus pirkumus, taču viņiem acīmredzami nav ne jausmas, kas ir bezmaksas spēlēšana vai baudīšana. Citādi viņi teiktu; ir iespējams spēlēt bez maksas, taču mēs iesakām tērēt naudu, lai to nedaudz izbaudītu.
Ļoti saistoša spēle, un vislabākais ir tas, ka tajā nav kaitinošu reklāmu, lai jūs varētu netraucēti izbaudīt spēli. Man patīk tas, ka varat izpildīt vairākus uzdevumus un sasniegt augstāku līmeni, izmantojot ģildes palīdzību. Sākumā saskarne var šķist biedējoša, taču jūs to apgūstat ļoti ātri.
Slikta kvalitāte manam tālrunim, lūdzu, samaziniet grafiku cilvēkiem, kuriem ir tālrunis, planšetdators, dators!
Domāju ļoti laba spēlīte!😉
Jūs zaudēsiet to, ko iztērējat, un tā ir sliktākā spēle, kurai jebkad ir jātērē nauda. Netērējiet naudu šai spēlei. Īpašnieki ir viskorumpētākais uzņēmums. Citi spēlētāji iznīcinās jūsu armijas, un jūsu armijas izveide maksā naudu un citus priekšmetus. Uzvalki maksā nepārvaramu preču daudzumu un ir ārkārtīgi dārgi, piemēram, tūkstošiem dolāru, varbūt pat 100 000 USD, lai izlīdzinātu jūsu kontus, lai vismaz pasargātu sevi no Titan kontiem. Esiet piesardzīgs, netērējiet naudu spēlei.
Lord's Mobile ir garlaicības digitālais ekvivalents. Labākajā gadījumā tas ir iebiedēšanas simulators. Sliktākajā gadījumā toksisks. Tas ir p2p, bet kāpēc? Jūs uzklājat cūkai lūpu krāsu - Beigās jums joprojām ir cūka. P2P nepieciešamā summa ir nepretencioza — iedomājieties, ka kāds jums piedāvā vīnogu par 10 000 USD, it kā tas jūs pat vilinātu. Man bija jānāk uzrakstīt šo atsauksmi, jo es vienkārši nesaņemu apelāciju. Jābūt kultūras lietai.
Garlaicīgi. jāceļ garlaicīgas fermas, baznīcas bla bla bla... jāpērk dimanti. jāgaida. neiesaku. visu laiku sliktākā aizsardzības spēle.
labākā stratēģijas spēle, ko jebkad esmu spēlējusi...sākot ar šīs spēles grafiku, animāciju un vadības ierīcēm.. viss ir forši un ļoti interesanti...man nekad nav garlaicīgi turpināt spēlēt šo spēli.. jo šī spēle padara esmu atkarīgs... vienalga spēle ir jautra un izaicinoša... sveiciens šīs spēles izstrādātājam
Man ļoti patīk šī spēle,... Mēģiniet attīstīt šo spēli arvien vairāk. Es gribu iegūt 5star, bet, lūdzu, pievienojiet kādu aizraušanos arī f2p spēlētājiem.. Spēle ir paredzēta tikai tam, kurš tērē naudu. Kāda papildu izklaide f2p spēlētājiem? Dāvanu veikals ir pieejams arī par 7990 Indijas rūpijām. Kāpēc. Lūdzu, padariet to mums lētāku. Paldies IGG.
Lēts Mēsls
Sveiki, igg Pēc atjaunināšanas mēs nevaram pieteikties spēlē daudziem maniem draugiem, kuri mēģina pieteikties, bet mums visiem rodas viena un tā pati problēma, lūdzu, atrisiniet šo problēmu ......... paldies
Vispirms es vēlos pateikt lielu paldies izstrādātājam, kurš izstrādāja šo spēli..... Tā ir ne tikai spēļu spēlēšana, bet arī šī spēle dod labus draugus kā ģimeni un, no otras puses, tā ir P2P spēle. ,ļoti ekspansīva spēle, ja negribi tērēt naudu, tad paies kādi 4-5 gadi, lai tiktu pie labas pils un ekipējuma... Bet miljardieri tevi var viegli sadedzināt, tas ir ļoti vīlies 😞
Tā ir lieliska spēle, taču padariet savu piedzīvojumu žurnālu interesantāku, nevis sarežģītu, bet interesantu. Tas pats komentārs par vergeway spēli.
Lords Mobile: Tower Defense Strateegia yyk
Šī spēle kādreiz bija jautra. Tagad ir ļoti garlaicīgi, un ir skumji teikt, ka igg ir kļuvis mantkārīgs. Visas šīs runas par to, ka tas ir jautri "visiem" spēlētājiem. Nē, šī ir spēle “Maksā, lai spēlētu”, tik vienkārši. Ja gribi bankrotēt, lai būtu valis šajā spēlē, tad katram savs. 11 000 varoņu un vēl miljoniem dolāru par spēli, nē, tas nav tā vērts. Atvainojiet, bet nē, igg, jūs nogalināt savu spēli ar šīm smieklīgajām cenām.
Jauka spēle man patīk, bet pārāk daudz vietas nebija :c Pērciet jā, man patīk✨
Tāda laba spēle
Tikko saņēmu to, lai iegūtu bezmaksas robux 😒😒
Asssss