Post by itaranbomba on Feb 17, 2022 20:15:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulatie swhw
Tetszik a játék, de dolláros játék nélkül sehova sem megy. A napi lendület soha nem történik meg, a feladatküldetés soha nem történik meg, nincs mód játékpénz vásárlása nélkül, és túl drága még belegondolni sem. A főzőedények lelassulnak, a kereslet nagyobb és itt a vége.
nekem nagyon nehezen tőleti be a játékot:-)
sziasztok..... azon tűnődtem, hogy meg tudnátok-e változtatni a napi küldetésen .....egy kicsit könnyebben teljesítsetek néhányat, hogy jó jutalmakat kaphassunk... van egy új szint, aminek díszdoboza van, de visszaszámol és visszaszámol, és nem kapok semmi jót, visszaszámol, mielőtt elérem, kérem rendezze
Imádom ezt a játékot, DE mostanában minden alkalommal, amikor játszom... a játékom meghibásodik. A készülékeim és a tevékenységeim csak pörögnek, és nem készülnek el, így megragadhatom, hogy elvigyem az ügyfélnek. Elveszítem a játékot, készpénzt, élelmiszereket az egészet. Minden játék ez történik mostanában...alapvetően nem lehet játszani.
Tökéletesen fut nagyon jó játék
Csak frissítenem kellett, feltételezve, hogy halloween-verzió legyen, és most nem engedi, hogy játsszak a játékokat. Rájuk kattintok, és a betöltési képernyőre jutok, mielőtt a főzési rész megtörténik, de azután nem töltődik be. Éjjel 1 órát állni hagytam, hogy működjön, de soha nem sikerült.
Szeretem ezt a játékot. Ha van offline támogatása, akkor mb elvesztése nélkül játszható.
A játék függőséget okoz, de a nagy halloween-frissítés óta sokat hibázik. Többször eltávolítottam és újratelepítettem, remélve, hogy megoldom őket. Először a játék folyamatosan töltődött. Aztán miután megoldódott, nem lép át a következő szintre . Letöltöttem a legújabb frissítést - 9.8.2. Annak ellenére, hogy 3 csillagot kapott a 283-as szinten, nem megy előre a 284-es szintre. A 283-as szintet többször is lejátszották. A játék tökéletesen működött az idei első nagyobb Halloween frissítés előtt.
Csak azért nem öt csillag, mert állandóan kidob...
Azt hinné az ember, hogy miután elindították, hány éve, hogy megoldják a legalapvetőbb problémákat. Korábban ez volt az egyik kedvenc játékom, amíg a lemaradás annyira rossz volt, hogy a mozdulataimat nem regisztrálták, és hasonlók. Egy rémálom volt. Már korábban is játszottam késéssel, és korábban is sikerült. Sőt, ez a minimális PC-n volt. Ez... ez egy teljesen más történet. Nem annyira szórakoztató a stressz és az ismétlési szintek miatt, mert elakadtál a várakozásban, hogy a játék betöltse a szintet vagy megváltozzon megye.
Mindig ezt a játékot játszom, és nagyon kevés problémám van vele. Szeretek játszani, de az utóbbi időben rengeteg frissítést kaptam, és Halloweenre is frissítettem, és most nem tudok játszani. Nagyon ideges és csalódott vagyok... Meg tudnád oldani a problémát, mielőtt a törlés mellett döntök...
Imádom a játékot, de nem engedek játszani az új frissítéssel.
nagyon szeretem és élvezem ezt a játékot.
Kitchen Scramble: Cooking Game シミュレーション yde
Küldtem nektek több e-mailt és képet arról, hogy a 183-as szinten ragadtatok. Még mindig ugyanazokat az eredményeket produkálja. A karakter nem mozog, és csak lemaradt.
Letöltöttem az új frissítést, most a szintek nem töltődnek be. Ez nagyon elkeserítő. Minden nap játszom ezzel a játékkal, de most nem tudok. Miért kellene frissítéseket letöltenünk, ha az tönkreteszi a játékunkat.
Ez egy nagyszerű játék, de a hét óta, amikor megpróbálom megnyitni a játékot, összeomlik, és üresen jelenik meg az üzenettel, sajnos a konyhai tülekedés leállt. Kérjük, javítsa ki ezt a problémát
Nagyon szeretem, de idegesítő, hogy àllandóan lefagy
Imádom a játékot, de nem tudom túllépni a 300-as szintet. Kiüti az alkalmazásból. Kétszer telepítettem újra az alkalmazást, és elölről kezdtem, de mindkét alkalommal ugyanaz a probléma
Rendben van, nekem túl lassú a játék. Jobban szeretem azokat a játékokat, amelyek a bevezető után felveszi a tempót. A játék nagyon lassú és nagyon lefagy. Néhány frissítéssel rengeteg lehetőség rejlik benne
2. körig jutottam, állandóan elakad. Ez így nagyon nem lesz jó.
nagyon addiktív játék... tetszett... internetkapcsolat szükséges, de a túl rövid élettartam hátránya hamarosan véget ér, és mindig szükség van a barátai segítségére, hogy új szintre lépjenek
A frissítés miatt a naplózása
Csodálkoztam ebben a játékban, hogy jó emlékeid vannak az elkészített menüről
ma megnyitottam a játékot a mobilomon. azt írta, hogy valami hibaüzenetet akar küldeni. 4 alkalommal próbáltam megnyitni a játékot. így szólt.. nem engedett belemenni a játékba. ezért eltávolítottam és újratelepítettem a játékot. amikor bejelentkeztem, csak azt mutatta, hogy csak azt a 2 szintet teljesítettem. sokkot kapott, és elvégezte az eltávolítást és az újratelepítést. ezúttal frissítettem a jelenlegi szintre, coins n token van, de a készpénzem 11-re ment 32-ről vagy ilyesmi. Nagyon ideges. idő n erőfeszítés, hogy érméket szerezzenek a feladatok szerint.
Szeretem... de nem szeretem, ha valódi pénzt kell használnom a készülékek beszerzéséhez, amikor majdnem egymillió érmém van a játékban.
A játék szórakoztató. Azonban problémáim vannak a lassú betöltés húzásával, és bármilyen művelethez duplán kell érintenem. Nagyon frusztráló. Problémák vannak a szaggatott és lomha mozgásokkal is. Már küldtem egy e-mailt, de a probléma nem oldódott meg. Nagyon csalódott vagyok. Nagyon tetszett ez a játék.
Lóóóó!!!!sss
A játék nem töltődik be
Jo jatek
Nagyon szeretem ezt a játékot, de folyamatosan lekapcsolja a telefonomat. Frissítettem a játékot és még mindig megy. Ha ez sajnálatos módon folytatódik, el kell távolítanom. 😔😔😒
Ez egy szórakoztató játék! 3 csillagot adok rá, mert nagyon lefagy!! És lassú. Nem az én internetem, mert ez az egyetlen játék, amivel problémáim vannak. Ezt leszámítva szeretem.
Miért nem tudom játszani a játékot? Úgy tűnik, mindig újra és újra fel kell telepítenem. Soha nem tudok játszani. Nagyon frusztráló. Az alkalmazás néhány nap működik, de másnap már nem. Kérem, segítsen!!!!
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulation kch
Még csak nem is tudok belépni a játékba, és azt mondja, hogy nincs internet, amikor csatlakoztam az internethez
A 700-as szinten vagyok, és a szint befejezése után nincs vége. Sokszor próbáltam, de elakadt. Kérjük, ellenőrizze, hogy ez a probléma lehet, hogy hiba van
Szeretem ezt a játékot
Folyton kilép...
Most frissítettem a játékot, nem tölt be
Ez egy gyors játék, néhány szinttel nehezebb, mint mások, egy igazán élvezetes játék
Rabja vagyok ennek a játéknak, és rengeteg utat jártam be. A játék hibázni kezdett és nem tölt be, frissítette a játékot. MOST a játék törölte a múlt heti fejlődésemet, ami 20 vagy több szint volt. Arról nem is beszélve, hogy nem engedi továbblépni, mert a játék azt mondja, hogy elveszti a jelet és újrapróbálkozzon, csak teljesen lefagy és törölje a fejlődést erről a szintről is. KÉRJÜK MEGOLDÁSA EZT A PROBLÉMÁT!!!!!!!
Letoltott 73% ot és megallt nem telepít nem csinál semmit
Farm Heroes Saga Casual xame
Sony Xperia M2
Eleinte szerettem ezt a játékot, de aztán úgy volt, hogy ha nem veszel prémium készülékeket, nem tudod teljesíteni a pályákat. A játék könnyen indul, de néhány város után szinte lehetetlen nem költeni pénzt a készülékek beszerzésére. Ez csak egy pénzes nindzsa játék, amelyben nem kapsz sokat a pénzedért.
Az új frissítés nem javított semmit, a játék továbbra is betöltődik
Borzasztó lassú,akad és a tokeneket is egy idő után lehetetlen ilyen mennyiségben megszerezni.
Kitchen Scramble: Cooking Game Penyelakuan syap
Leáll, leáll, leáll......
Nagyon jó szerrtem ezt a játékot!
Néhány hiba előfordulhat, amikor újra megírja a szintet, és 3 csillagot kap, de továbbra is csak 2-t mutat a térképen.