Post by itaranbomba on Feb 17, 2022 20:33:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž generátoru cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra... Je skvělá, kdyby měla x2 zrychlení v bitvě a automatické bitvě...
Líbí se mi systém tříd. Nenávidím peněžní systém. Těžko získat hrdiny, které vám nejsou dány, ale přesto je to možné. Kromě toho základní RTS hra s vylepšováním budov. Aktualizace: Je dobré, pokud jste příležitostný hráč.Ale přísahám bohu, pokud jsi soutěživý, hodně štěstí zaplatíš za svůj život.
Cau vytvoril jsem cz guildu..nazev czech riders pridejte se bude se hrat lepe:) muj nick pucikcz
Skvělá zábava a zábava, mám už 3 roky, gratuluji vývojářům, skvělá práce.
Art of Conquest: Dark Horizon Vaidmenų žaid. hmc
Nejlepší hra, která kdy existovala! Vše, co musím říct. Toto je nejdokonalejší hra všech dob a stále je! Tohle byla moje "dětská" hra. Hrát to dodnes. Doporučuji ostatním, že pokud jste havali tuto hru ještě. Stačí si to stáhnout. VŮBEC nebudete litovat! 100 hvězdiček z 10. Chtěl bych vidět, jaké další věci mohou s touto hrou udělat. Jistě, tato hra trochu pokulhává, ale vy budete zpět hrát tuto Beauuuuutiful hru v noo time. Jen tak dál vývojáři!
Hrál jsem to docela dlouho, moc se mi líbil průzkum a pohyb avatarů na mapě, neplatil jsem nic, ale investoval poměrně hodně času, byl v top 20 lidech na serveru, ale poté, co server začal umírat, přestalo to bavit, takže jsem skončil. Jedna z mála her, ke které se po smazání možná vrátím.
Merge Battle Car: Idle Clicker Jednoduché hry gkm
Hrozná doba načítání. Pohyb jednotky při shromažďování vždy opakujte. Například jdete do bodu A do bodu B, abyste se shromáždili. Uvíznete na bodu A, ani se nebudete sbírat. Čekání několikrát, než se nakonec shromáždí na jednom místě. Dokončení tutoriálu mi trvalo téměř hodinu. Výukový program není ani příliš jasný. Nicméně bojová taktika, animace jsou docela dobré. Při hraní hry musíte být trpěliví.
pár frustrací. překladatel je průměrný, takže mnoho komentářů od hráčů z Asie je obtížně interpretovatelné, k tomu se přidává, že žádné z jmen není přeloženo, takže neasijští hráči nemohou na oplátku označit hráče. ale to, co mi opravdu vaří krev, je to, že žádná z domácích zpráv nemůže být přeložena vůbec. potenciálně umožňují hráčům vybrat si jazyk, který musí všichni hráči používat.
Art of Conquest: Dark Horizon Игре улога hucq
Pro začátek mé recenze musíte vědět, že většinu hry musíte klikat, abyste našli nepřátele a sbírali odměny. Máte stavební a válečné věci, ale většinu hry musíte dělat ručně a je to nudné. 1h hraní a neviděl jsem volné VIP jako v jiných podobných hrách.
Super hra stáhnout doporučuji pro tablety ale nemůžu mít videa level mám level 100
Je to dobrá hra, ale jediným problémem je, že pokud nemáte šanci v duelové věži, protože většina hráčů je placena za výhru, je to velmi nepříjemná věc.
co se mi na této hře líbí hlavně je, že hrajete proti jiným lidem a mohou to být vaši nepřátelé a také můžete mít spojence, které je dobré znát, ale můžete s nimi mluvit, jsou po celém světě
Dobrá hra, ale měla by existovat jiná sféra/server všech volných hráčů
Líbí se mi to, alespoň bitevní funkce, kde si mohu zorganizovat a postavit svou armádu, ale zbytek hry je prostě divný, je těžké to pochopit, jako vlastnost draka proč to tak je, také velikost mh armády také to nedává smysl Líbí se mi přes 300 lučištníků 60 z nich je nastaveno v obraně a útočím jen s 80 nebo 90, kam se poděl zbytek, vím, že některé věci musím vylepšit, ale přesto PROČ .
Jo tahle hra je úžasná 👌👌
Art of Conquest: Dark Horizon Rollspel mdfz
Nespravedlivý demografický boj, a to už léta. Zasílání zpráv zákaznickému servisu trvá velmi dlouho, než se vám ozve s problémem. Jsem dlouholetý hráč, hraji 2 roky. Hra se mi resetovala, aniž bych k tomu byl vyzván. Aplikace mě občas vykopne, když leveluji/aktualizuji výbavu hrdiny. Existuje mnoho robo účtů, které zaplavují „světový chat“ a nutí lidi, aby od nich nakupovali za peníze nebo sledovali jejich účty, aby se rychleji „zvyšovali“.
Po herní i grafické stránce vydaná hra. Hvězda dolů je za nefungující (nebo velmi pomalý) support - cca týden starý požadavek zatím bez odezvy..
Hrál jsem asi týden. Investovali více než 40 hodin a dokonce utratili peníze za nákupy aplikací. Po aktualizaci nelze získat přístup k mému původnímu účtu. Měl jsem to vázané na svůj fb účet, ale aplikace na to také zapomněla. Několikrát jsem kontaktoval zákaznickou podporu. Hra se mi líbila, ale chybí zákaznická podpora. Myslím, že existuje, ale neodpověděli na žádný z mých e-mailů nebo žádostí o podporu. Nestahujte tuto aplikaci. Podpora neexistuje. Ztratíte svůj profil.
Tak pro začatek. My little ponny mi jde ale toto ne. Nevíte proč mi to nejde spustit vy liní obludy z Art of Conquest? Dík za odpoved nulyčky. Jinak dobrá hra a nevim co to tu píšu. Hru si teprve stahuji. Dik
Skvělá hra, dokonalý příklad výplaty za výhru. Někteří lidé se seskupují a shazují kolem 20 000 $, jako by to nic nebylo, takže ovládnou server. A všichni ostatní budou nuceni se k nim připojit nebo začít na novém serveru... Jen říkám, ale pokud si nemůžete dovolit shodit alespoň 100 $ hned od začátku, tato hra není pro vás.
pokud se hra zlepšila, protože nebyla tak chamtivá a nechala drahocenného velitele utratit takové peníze za tuto hru, vrátím se s plnou hvězdou.. hraju skoro dva roky a baví mě to, ale ne část utrácení. 👍
Ahoj, mám problém s přepnutím účtu na art of conquest rozbil jsem si telefon a stáhl jsem si hru do jiného ... ale když přepnu acc, co mám na své e-mailové adrese google, mám zde lvl 1 acc kde je problém a jak mohu Opravím to?
Je tedy cílem této hry jít po cestě a setkat se s autobitvami? A postavit hrad? Co dalšího můžete v této hře dělat? Mám problém najít obsah?
Dobrá hra ale štvou mně lagy
Hra mě velmi baví. Myslím, že by měl existovat nějaký druh buffu pro hráče na nižších úrovních, kteří jsou každý den zničeni těmito velmi velkými (velrybami), kteří je využívají. Vymažou všechny své zdroje a obsadí města, jen aby je opustili. To je to, co nutí lidi opustit hru.
Toto je skvělá hra se strategií. Tuto hru hraji od října 2019. Mám mnoho přátel z celého světa. Chci říct, že je to hra, která je sociálním propojením lidí z celého světa. Od začátku zi se také díky pravidelným aktualizacím stal pokročilejším, takže noví hráči nyní také cítí, že jsou schopni ve hře soutěžit. Doufám, že Lillith bude pokračovat ve své dobré práci poté, co oslaví své 4. výročí spuštění hry Art of Conquest.
Velmi velmi dobrá strategická RPG hra ji miluji, ale im realm 3398 A moji přátelé 3399 A potřebuji hlavní Tower lvl 15, abych přenesl již lvl 9 A nechci začít znovu, ale lvl 15 daleko + největší problém ani nevidím realm 3499, co jsem Nechápu to, ale doufám, že to časem bude opraveno.. To je vše a ještě jednou velmi dobrá hra
Hra samotná je v pořádku, ale kontaktoval jsem zákaznickou podporu kvůli problému se spuštěním hry. Zanechal jsem podrobnou a informovanou odpověď a e-mail, který jsem dostal na oplátku, byl „obdrželi jsme váš e-mail a děkujeme za vaši podporu“
Je mi jedno, co říkají ostatní, tato hra je nejlepší hra, kterou mám, je velmi návyková a přivedla mě do bodu, kdy ji hraji každé 2 hodiny a v podstatě si budujete armádu, ovládáte své hrdiny a do své posádky umístíte vojáky. chránit svůj hrad. Já a můj bratr mezi sebou jednou za čas bojujeme, takže velmi dobrá hra.
He to nejlepší hra na světě
Velmi dobrá hra. Existuje však několik věcí, kvůli kterým se vám nebude chtít hru hrát, pokud jsou opraveny, je to vynikající hra a Lilit games tam dělá to nejlepší, aby byla hra lepší.
Je to nejlepší strategická hra, jakou jsem kdy hrál. Chci tomu dát 5 hvězdiček, ale nemůžu, protože jsem to dlouho nemohl hrát.Důvodem je - Čas, který jsem investoval (15 hodin denně) do budování své armády a dobývání měst, byla jen ztráta času, protože hráči, kteří hrají několik hodin, se stávají silnějšími než já a ostatní normální hráči. Rovnováha mezi investujícími hráči a normálními hráči je příliš velká. A tito kluci jsou přítomni v obrovském množství a na každém serveru.
Snížená rychlost při roamingu na mapě světa je tak frustrující a nesmyslná funkce a dělá hru velmi nudnou a hroznou. Laskavě ji odstraňte, aby hráč mohl prozkoumat celou mapu normální rychlostí. dík
spustit galaxy s8 nelze zapnout pise chyba pripojeni ...
Výborní
Je to spousta zábavy a strategie. Odemykání dalších hrdinů zabírá podle mého názoru příliš mnoho. Ale předem volní hrdinové stačí k tomu, aby se jeden zaměstnal a hra byla zábavná. Hra je také zaplavena čínštinou, takže v chatu uvidíte pouze čínské symboly.
Lord mobile a Heroes dohromady prostě boží
OK
Strašně napínavá hra.Určitě stahujte.
Auto drancování potřebuje práci. Když je nastavena formace a poté automatické spuštění, říká mi to, že mnoho dungeonů nelze vyhrát a utrpěly by značné ztráty. Problém je, že moje formace má sílu 15k a většina těchto dungeonů má 2-4k, alespoň ty, kterých jsem si všiml, ale dělám to ručně se stejnou formací a je to za 10 sekund, já jsem vítězný. Jen doporučuji se na to podívat. Hra se mi líbí a nenechávám často příspěvky, ale tato část mě dráždí
Nejlepší hra. Hraji to něco málo přes rok a nelituji. Úroveň trvá dlouho a vždy se najdou mnohem silnější hráči, kteří s vámi vytírají podlahu, ale i tak to nakonec stojí za námahu.
Tato hra je fantastická! Grafika je krásně navržená, hratelnost je jednoduchá, stačí kliknout na tlačítko. Ano, existuje trh se „skutečnými penězi“, ale vyhrát se nevyplácí, to zdaleka ne! Skvělá komunita s plným tělem (takže se nebudete cítit sami), pokud se o ni postaráte, má tato hra skvělou budoucnost! Dochází k mnoha událostem, od denních po měsíční. mnoho hrdinů, kteří vedou vaši armádu! S nadějí, že je třeba přidat, to není hotovostní kráva !! Velmi mě ohromilo jeho mnohostranné využití, od multiplayerového PvP až po pouhé přilepení se k sobě a budování fantastického města, armády a dokonce i vlastního draka, kterým můžete nakopat prdel! Stejně jako mnoho jiných, kteří staví armádu, i tato hra bourá formu tím, že se zaměřuje na čas strávený hráčem jinak než penězi!!! Super hra, pokračujte v dobré práci vývojářů! Nebuďte chamtiví a zničte krásný potenciál, který na vás čeká!
je to dobře ale se to buguje
Nemůžu přestat hrát. Normálně tyhle hry nesnáším, ale jsem nadšená.
Je super! Dowland
Legends CZ Hledám CZ/SK hráče do začínající guildy. Hyral, realm 47. Přidejte se nebo km hraci Gabfist.